Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

RANA desfasoara un program de sampling

Din sirul campaniilor de informare a consumatorilor, brandul Rana, neavand o notorietate ridicata pe piata din Romania, a desfasurat in perioada  2.06.2017 – 25.06.2017 un program de sampling a produselor capelletti prosciutto crudo, tortellini cu branza, tortellini ricotta si spanac si ravioli cu ciuperci, ce a fost primit cu mult entuziasm de catre consumatorii care nu au incercat niciodata pastele proaspete Rana, iar pentru consumatorii fideli a reprezentat o oportunitate de a incerca noi sortimente. In plus acestia au fost incantati de diversitatea de sortimente oferite spre degustare.

      

“Nu mai gustasem nicioadata produsele Rana, sigur le voi achizitiona.”

Diversitatea sortimentelor existente si oferite la degustare, precum si numeroasele modalitati de servire a produselor au fost apreciate de catre consumatori. Astfel, cei mai multi au fost incantati de sugestiile de consum propuse prin intermediul brosurilor, precum si de diversitatea acestora. Usurinta cu care se pot prepara, in doar 5 minute, a determinat consumatorii sa achizitioneze aceste produse.

“Ma bucur ca exista astfel de paste care se pot gati intr-un timp atat de scurt.”

Gatirea pastelor in cele mai importante locatii nationale, precum Auchan, Cora si Carrefour si servirea acestora calde, a reprezentat un factor important in procesul de achizitie, convingandu-i pe cei mai multi consumatori ca aceste produse contin ingrediente de calitate. Acestia au fost cuceriti de mirosul pastelor proaspat gatite si de continutul ridicat de umplutura.

“Sunt foarte gustoase, chiar se simte umplutura.”

“Gatirea pastelor in locatie mi se pare un mare plus, se vede ca sunt proaspete.”

Consumatorii pastelor Rana considera raportul calitate/pret foarte avantajos. Mai mult, consumatorii ocazionali au sesizat reducerea de 10%, considerand o oportunitate buna de a alege pastele brandului, raportandu-se la calitate si, ulterior, la pret.

“Sunt cele mai bune paste proaspete pe care le-am mancat vreodata, le stiu de la un prieten din Italia. Acolo toti consuma aceste paste.”