Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Gateste italieneste si castiga cu Cirio!

Nordic Food impreuna cu Cirio Italia au lansat campania de comunicare #gatesteitalieneste cu brand ambasadorii Antonio și Michael Passarelli in rol principal. Cirio este un brand autentic italian, fondat in 1856 de către Francesco Cirio, pionierul industriei de produse conservate si este recunoscut în prezent ca fiind lider în categorie. Produsele Cirio sunt realizate din ingrediente 100% naturale provenite din agricultura sustenabila iar prospețimea și calitatea este garantata de Cirio, datorită unei monitorizări “de la sămânță la furculiță”. Gama Cirio este distribuita in Romania de Nordic Import Export Co.

Pornind de la aceste date, am lansat campania #Gătește Italienește! cu o abordare 360°, cu obiectivul de a evidenția spiritul autentic italian al brand-ului Cirio. Cu ajutorul a doi ambasadori de brand cu renume – Antonio și Michael Passarelli conturam in social media o poveste în care cei doi chefi prezintă pe conturile personale de Facebook și Instagram rețetele create cu produse din gama Cirio, iar apoi “provoacă” o serie de influenceri să se implice în campanie pentru a găti, la rândul lor, preparate italienesti.

Campania se desfășoară la nivel național în perioada 15.03 – 15.05.2021 și Cirio oferă consumatorilor șansa de a câștiga un Fiat 500, 30 vouchere HobbyChef pentru ustensile profesionale de bucătărie sau o selectie de produse Cirio. #Gătește Italienește! Are vizibilitate predominant în mediul online, dar și in-store, prin materiale promotionale la punctele de vânzare. Punctul forte al campaniei îl reprezintă microsite-ul gatesteitalieneste.ro, care funcționează ca o punte intre in-store si online, fiind o platforma de conținut și rețete italienești create de cei doi ambasadori. Mecanismul campaniei este foarte simplu: Cumpara orice produs Cirio in perioada 15 martie – 15 mai 2021, inscrie numarul bonului fiscal pe  gatesteitalieneste.ro si poti castiga unul dintre premiile oferite.

La campanie participa toate produsele Cirio distribuite de Nordic Import Export Co, iar magazinele participante la campanie sunt: Auchan, Carrefour, Carrefour Market, Carrefour Express, Mega Image, Shop &GO, Cora, Selgros, Metro si alte magazine mai mici. Pentru mai multe detalii puteti consulta regulamentul campaniei de pe gatesteitalieneste.ro.