Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Comprital lanseaza Giubileo Chef Experience

Desi aparuta de ceva vreme in meniurile restaurantelor exclusiviste din lume, inghetata sarata a inceput sa isi faca loc timid si pe piata din Romania de curand.

Comprital vine in ajutorul celor care doresc sa serveasca un astfel de preparat in locatiile lor cu o linie speciala de produse numita “Giubileo Chef Experience”.

 

Aceste produse ofera posibilitatea de a produce inghetata cu legume, branza, trufe, peste, si orice tip de carne, care se poate apoi servi in meniurile principale. O linie de produse revolutionara, un nou mod de a gandi bucataria, dar si inghetata, dedicata celor care sunt interesati de experiente senzoriale deosebite.

 

Evenimentul de lansare a gamei in Romania a fost sustinut de Chef Filippo Novelli, unul dintre membri echipei castigatoare a Cupei Mondiale la Gelato din 2012, actual Chef formator al Academiei de Gelato Comprital (Athenaeum Comprital).

 

Clientii au aflat direct de la un campion cum sa combine ingrediente mai putin conventionale intr-o inghetata gastronomica.