Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Produse Nordic Food la cursurile organizate de Asociatia PanGastRo

Incepand din anul 2017, Asociatia PanGastRo – organizator de cursuri de perfectionare pentru brutari, cofetari si bucatari – se bucura de o noua colaborare cu compania Nordic Food. Acest parteneriat a permis sutelor de cursanti sa lucreze, in cadrul programelor intensive de perfectionare, cu ingrediente de cea mai buna calitate si sa obtina produse cu o calitate superioara.

Testarea practica a ingredientelor distribuite de Nordic Food a adus numeroase feedback-uri pozitive din partea brutarilor, cofetarilor si bucatarilor care le-au utilizat pentru prima data, acestia avand la dispozitie toate informatiile necesare pentru a putea continua folosirea lor in propriile unitati de productie. Calitatea incontestabila a ingredientelor utilizate in productie rezulta in produse premium ce pot atrage mai multi clienti, de acest lucru convingandu-se cu totii la degustarea produselor preparate in timpul zilelor de curs.

Frisca si untul Elle & Vire, ciocolata ICAM, mascarpone-ul Granarolo, fructele liofilizate sau congelate Scandic si piureurile din fructe Boiron sunt doar cateva dintre materiile prime oferite de Nordic pentru utilizare in cadrul cursurilor intensive de perfectionare.

Puteti sa le degustati si sa experimentati modul lor de lucru prin participarea la urmatoarele cursuri PanGastRo:

 Perioada Locatia Denumire curs
 4-5 septembrie Odorheiu Secuiesc Deserturi si torturi monoportii
 6-7 septembrie Odorheiu Secuiesc Deserturi de bucatarie
 12-13 septembrie Brasov Preparate din peste si crustacee
 19-20 septembrie Odorheiu Secuiesc Bucatarie creativa
 25-26 septembrie Odorheiu Secuiesc Torturi consacrate
 27-28 septembrie Odorheiu Secuiesc Deserturi si torturi dietetice
Octombrie Brasov Decorare tort de botez
 9-10 octombrie Cluj Napoca Deserturi frantuzesti
 11-12 octombrie Cluj Napoca Ciocolaterie artizanala

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii despre cursurile organizate de Asociatia PanGastRo vizitati site-ul: www.pangast.ro

Asociatia Specialistilor din Panificatie si Gastronomie PanGastRo activeaza in interesul specialistilor si firmelor din domeniile panificatiei, cofetariei si gastronomiei. Organizeaza cursuri de: torturi consacrate, torturi si deserturi monoportii, mini torturi frantuzesti, deserturi frantuzesti, deserturi dietetice, macarons si candy bar, modelare flori si figurine din pasta de zahar, dantele comestibile si decoratii torturi in diverse stiluri, patiserie frantuzeasca, brutarie artizanala, ciocolaterie – praline artizanale, modelare isomalt, grilaj, sculptura in legume si fructe, platouri culinare reci, preparate calde, preparate vegane, deserturi de bucatarie etc.