Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Noutati

INAPOI

Program Internship

Unul dintre modelele de succes exersate de companiile de top din intreaga lume sunt programele de internship care, bine organizate, atrag numeroase avantaje atat pentru companie, care isi consolideaza viitorul, cat si pentru fiecare participant, care are astfel oportunitatea dezvoltarii si a construirii unei cariere, cu tot avantajul unui program dedicat.

In data de 15 mai am dat si noi startul unui astfel de proiect de internship. A fost prima editie si, ca atare o noutate pentru fiecare. Programul s-a bucurat de succes pentru ca a beneficiat de ingredientul esential unui astfel de demers: implicarea. Atat colegii, cat si stagiarii au probat o implicare activa in invatarea lor, in dezvoltarea lor, in crearea unui cadru care sa permita integrarea lor, dar si motivarea de a contribui la constructia viitoare a companiei.

La program au participat 14 tineri, proaspat absolventi sau studenti. Ei au dedicat timp cunoasterii fiecarui department din cadrul organizatiei si au optat apoi sa aprofundeze invatarea intr-unul din departamente. Astazi fiecare department se poate lauda ca are in componenta echipei cel putin un astfel de membru.

Un program solicitant, dar care a meritat efortul fiecarei zile, pentru ca la finalul lui stim ca suntem mai bogati in echipa si ca am reusit sa atragem oameni de calitate alaturi de oameni de calitate. Un program pe care il vom relua in anii ce urmeaza.