STIRI

Nordic Food si Conserve Italia au organizat un nou eveniment dedicat Cirio

21 noiembrie 2017imagesNordic Food

Nordic Food, in parteneriat cu Conserve Italia au organizat un nou eveniment dedicat brandului Cirio in data de 8 noiembrie.

MasterClass-ul a fost sustinut de catre Chef Vivien Reimbelli, un renumit bucatar italian, cu experienta vasta in bucatariile internationale.

El a profesat la Londra, incepand cu anul 1989. Acolo s-a intersectat pentru prima data cu noile trenduri Nouvele si Fusion.

Reintors in Italia, a inceput o serie de colaborari cu unele dintre cele mai mari companii italienesti, in vederea dezvoltarii de noi produse si pentru realizarea unor cursuri de gatit personalizate.

In cadrul evenimentului, audienta a fost purtata intr-o incursiune a noilor trenduri internationale in materie de cooking, avand la baza conservele de rosii Cirio.

Participantii au descoperit avantajele utilizarii produselor Cirio si s-au delectat cu o degustare a preparatelor gatite de catre Chef Vivien.

Cirio, autentic italian din 1856!