Intră pe Nordic Shops pentru cumpărături săptămânale sau delicatese pentru ocazii speciale.

Cumpără acum x

CARIERE

Consultant TELESALES

BucurestiimagesFull time

Cautam colegi pentru postul de Consultant TELESALES, pentru a veni in intampinarea nevoilor partenerilor nostri, pentru a mentine si a dezvolta o relatie bazata pe calitatea serviciilor.


TU - Daca ai intre 20 si 35 de ani, esti o persoana deschisa, dornica sa evolueze, cu abilitati de vanzare, comunicare si putere de convingere, ne-am bucura sa vii in echipa noastra.  Ai nevoie de  cunostinte de operare PC (Word, Excel, Outlook),  capacitate de asimilare rapida a informatiilor si orientare catre rezultat. Deasemenea, ne-am bucura ca entuziasmul, onestitatea si perseverenta sa faca parte din valorile tale. Este important sa iti placa sa vorbesti la telefon:-)


NOI - suntem la inceput de drum in formarea unei echipe de Telesales si te asteptam sa te alaturi noua sa invatam, sa construim si sa dezvoltam impreuna! Experienta pe un post similar constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Iti oferim pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masa, bonus lunar si bonus anual in functie de performanta, prima de loialitate). Vei avea asigurare medicala la o clinica privata, precum si posibilitatea de a lucra de acasa, in regim de telemunca. Deasemnea, vei beneficia si de telefon mobil si laptop, precum si de abonament Bookster. 


Descrierea jobului:

Te vei ocupa de vanzarea si promovarea produselor companiei, prin telefon, catre partenerii acesteia. Vei inregistra si actualiza informatiile, in aplicatiile interne. Iti vei aduce contributia la atingerea targetului de vanzari. Vei face parte din departamentul de vanzari, echipa Telesales.

APLICA ACUM